INKOPER

KOAT in Someren is een machinefabriek die sinds 1991 actief is in het ontwikkelen en produceren van toepassingen voor intern transport en oogstverwerkingsmachines binnen de glastuinbouw. Denk daarbij aan positioneringsystemen, robotsystemen en AGV-oplossingen.

KOAT is sinds enige tijd (ook internationaal) behoorlijk aan de weg aan het timmeren en zoekt ter uitbreiding van het team een:

INKOPER

Functie omschrijving:

In deze functie ben je verantwoordelijk inkopen van onderdelen, machinedelen en maakdelen en het uitbesteden van werk. Daarnaast werk je aan het inkoopproces binnen KOAT. Denk daarbij aan het zoeken naar nieuwe producten en het beoordelen van leveranciers en offertes. Hiervoor voer jij de onderhandelingen met leveranciers en sluit jij de inkoopopdracht. Tevens bekijk jij hoe we de kosten van de organisatie kunnen reduceren en analyseer je het huidige inkoopbeleid.

 

Kennis/eigenschappen:

 • HBO werk- en denkniveau, enige affiniteit met techniek

 • Commerciële zelfstarter, die gewend is te communiceren op alle niveaus

 • Stevige persoonlijkheid en goede onderhandelaar

 • Enige ervaring is een pré maar wij vragen ambitieuze starters om ook te reageren!

 • Goede beheersing van de moderne talen

 • Je werkt accuraat en durft kritisch te zijn

  Wat bieden wij?

  KOAT beweegt zich in een enorm dynamische markt. Met een groeiende wereldbevolking en een groeiende focus op gezonde voeding ligt de wereld aan onze voeten!
  Binnen KOAT heerst een informele en inspirerende werksfeer, gericht op maximale inzet en verdere ontwikkeling. Projecten zijn uiteenlopend, grensverleggend en stimuleren jou om het beste uit jezelf
  en je collega’s te halen. De ontwikkelingen binnen KOAT richten zich op het standaardiseren van machinedelen, -elektra en -software.

  Je krijgt een hoge mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en waardering voor jouw initiatief bij het bouwen van machines tot in perfectie. Wij bieden een uitstekend salaris en een interessant arbeidsvoorwaardenpakket.

  Soort dienstverband: Voltijd

  Heb jij interesse in deze functie bij KOAT? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilona van Otterdijk, via +31(0)493 496130. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

{form shortcode}