ONDERHOUDSMONTEUR

Functie omschrijving:

Als onderhoudsmonteurmonteur draag je primair zorg voor het correct uitvoeren van alle onderhoudswerkzaamheden van de (robot-)installaties bij onze klanten, in principe eens per jaar, en voornamelijk in Nederland. Daarnaast ga je, als de werkzaamheden het toelaten, ook storingen oplossen en bouw je mee aan nieuwe machines, zowel in de fabriek als op locatie. Onze klanten zitten verspreid over de wereld dus je vind het leuk om te reizen.

 

Kennis/eigenschappen:

 • Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar je bent ook een teamplayer

 • Bij voorkeur heb je een aantal jaren ervaring in een TD-achtige omgeving

 • Bij voorkeur ben je MBO+ E opgeleid met affiniteit voor WTB, maar WTB-ers met interesse in

  en kennis van elektrotechniek nodigen wij ook van harte uit om te reageren

 • Je hebt oog voor detail

 • Je hebt een proactieve en oplossingsgerichte instelling

 • Je houdt het overzicht, communiceert goed en bent flexibel

 • Je vind het leuk om klanten te bezoeken in binnen- en buitenland


  Wat bieden wij?

 • KOAT beweegt zich in een enorm dynamische markt. Met een groeiende wereldbevolking en een groeiende focus op gezonde voeding ligt de wereld aan onze voeten!
  Binnen KOAT heerst een informele en inspirerende werksfeer, gericht op maximale inzet en verdere ontwikkeling. Projecten zijn uiteenlopend, grensverleggend en stimuleren jou om het beste uit jezelf
  en je collega’s te halen. De ontwikkelingen binnen KOAT richten zich op het standaardiseren van machinedelen, -elektra en -software.

  Je krijgt een hoge mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en waardering voor jouw initiatief bij het bouwen van machines tot in perfectie. Wij bieden een uitstekend salaris en een interessant arbeidsvoorwaardenpakket.

  Soort dienstverband: Voltijd

  Heb jij interesse in deze functie bij KOAT? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilona van Otterdijk, via +31(0)493 496130. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MOVE TO GROW

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

{form shortcode}