Vacatures: Grow with us

KOAT in Someren is een machinefabriek die sinds 1991 actief is in het ontwikkelen en produceren van toepassingen voor intern transport en oogstverwerkingsmachines binnen de glastuinbouw. Denk daarbij aan positioneringsystemen, robotsystemen en AGV-oplossingen.

KOAT is sinds enige tijd (ook internationaal) behoorlijk aan de weg aan het timmeren en zoekt ter uitbreiding van het team een:

INKOPER

Heb jij affiniteit met techniek en zit inkopen in je bloed? Heb jij kijk op de supply chain rondom machinebouw en kijk je altijd of daarin verbeteringen mogelijk zijn? Dan zoeken wij jou!

Functieomschrijving

Jij bent verantwoordelijk voor het inkopen van technische onderdelen op een nauwkeurige, zelfstandige en proactieve manier. Samen met het bedrijfsbureau en productie maak je make or buy beslissingen die rendabel zijn voor het bedrijf. Jij selecteert de leveranciers en bouwt partnership relaties op. Daarnaast weet je met jouw technische kennis deze onderdelen in te kopen conform de hoge kwaliteitseisen, tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden en dat ze op de afgesproken leverdatum worden geleverd, waardoor productie de producten efficiënt en conform de planning kan realiseren. Je waarborgt dat aan de inkoopvoorwaarden wordt voldaan. Daarnaast houd jij je bezig met de dagelijkse afhandeling van inkomende orders. Dit alles administreer je in ons ERP systeem waardoor je het gehele inkoopproces overzichtelijk hebt voor alle belanghebbenden in ons bedrijf.

Read more: INKOPER

CONSTRUCTEUR/TEKENAAR

Functie omschrijving:

In deze functie werk je aan uitdagende en afwisselende projecten. Je bent verantwoordelijk voor de productie-engineering van machines. Je bent in staat om de constructie in detail uit te werken en om het overzicht te bewaken in totale machinelijn en Robotsystemen. Voor de meest gebruikte machineonderdelen creëer je een standaard die keer op keer toegepast kan worden, maar aangezien we klant specifieke projecten realiseren, zal er ieder project wel een beroep worden gedaan op je creativiteit en inventiviteit. Samen met de huidige enthousiaste collega’s bouwen we de komende jaren aan het volledige portfolio van onze machines.

Read more: CONSTRUCTEUR/TEKENAAR

MONTEURS MACHINEBOUW

Functie omschrijving:
Als allround monteur machinebouw ben je vanaf het begin van het traject betrokken bij een project en bouw je samen met je collega’s de machine helemaal op. Wanneer alles gereed is zorg jij dat deze machine bij de klant opgebouwd en in bedrijf genomen wordt. Dit kan ook internationaal zijn (Europa, Canada) maar dit is bespreekbaar. Bij voorkeur ben je mechanisch en elektrotechnisch onderlegd. Tot het takenpakket behoren: het (om)bouwen van machines, afstellen van machines, oplossen van proces- en machinestoringen, repareren en preventief onderhouden van machines en algemene service werkzaamheden.

Read more: MONTEURS MACHINEBOUW

AUTOMATION ENGINEER

Functie omschrijving:

In deze allround functie werk je aan uitdagende en afwisselende projecten. Je bent verantwoordelijk voor de hard- en software engineering, testen en inbedrijfstellen van machines. Je bent een breed inzetbare, enthousiaste techneut die alle facetten van het besturingsvak beheerst. De werkzaamheden bestaan uit het van A tot Z engineeren van besturingssystemen van machines; elektrische schema’s tekenen, hardware specificaties schrijven, software schrijven (PLC en Robot), testen, valideren en inbedrijfstellen op locatie.

Read more: AUTOMATION ENGINEER