AUTOMATION ENGINEER

Functie omschrijving:

In deze allround functie werk je aan uitdagende en afwisselende projecten. Je bent verantwoordelijk voor de hard- en software engineering, testen en inbedrijfstellen van machines. Je bent een breed inzetbare, enthousiaste techneut die alle facetten van het besturingsvak beheerst. De werkzaamheden bestaan uit het van A tot Z engineeren van besturingssystemen van machines; elektrische schema’s tekenen, hardware specificaties schrijven, software schrijven (PLC en Robot), testen, valideren en inbedrijfstellen op locatie.

 

Kennis/eigenschappen:

  • HBO werk- en denkniveau, Mechatronica, Industriële Automatisering
  • Analytisch en conceptueel sterk
  • Enige ervaring is een pré maar wij vragen ambitieuze starters om ook te reageren!
  • Kennis van Siemens (TIA Portal) PLC, elektrische schema’s tekenen en industriële robots (Fanuc, Kawasaki) is een pré, maar geen noodzaak
  • Goede beheersing van de moderne talen
  • Je werkt accuraat en durft kritisch te zijn
  • Je bent klantgericht, een teamplayer en een sociaal persoon

Wat bieden wij?

KOAT beweegt zich in een enorm dynamische markt. Met een groeiende wereldbevolking en een groeiende focus op gezonde voeding ligt de wereld aan onze voeten! Binnen KOAT heerst een informele en inspirerende werksfeer, gericht op maximale inzet en verdere ontwikkeling.

Projecten zijn uiteenlopend, grensverleggend en stimuleren jou om het beste uit jezelf en je collega’s te halen. De ontwikkelingen binnen KOAT richten zich op het standaardiseren van machinedelen, -elektra en -software. Je krijgt een hoge mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en waardering voor jouw initiatief bij het bouwen van machines tot in perfectie. Wij bieden een uitstekend salaris en een interessant arbeidsvoorwaardenpakket.

Soort dienstverband: Voltijd