CONSTRUCTEUR/TEKENAAR

Functie omschrijving:

In deze functie werk je aan uitdagende en afwisselende projecten. Je bent verantwoordelijk voor de productie-engineering van machines. Je bent in staat om de constructie in detail uit te werken en om het overzicht te bewaken in totale machinelijn en Robotsystemen. Voor de meest gebruikte machineonderdelen creëer je een standaard die keer op keer toegepast kan worden, maar aangezien we klant specifieke projecten realiseren, zal er ieder project wel een beroep worden gedaan op je creativiteit en inventiviteit. Samen met de huidige enthousiaste collega’s bouwen we de komende jaren aan het volledige portfolio van onze machines.

 

Kennis/eigenschappen:

  • HBO werk- en denkniveau (WTB of Mechatronica
  • 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie in de machinebouw (foodindustrie is een pre)
  • Ervaring met 2D- (Autocad) en 3D-systemen (Solidworks)
  • Niet bang je kennis te delen
  • Gewend te communiceren met "derden"
  • Je werkt accuraat en durft kritisch te zijn
  • Proactief, oplossingsgericht en je kunt meer dan 1 project tegelijkertijd handelen

Wat bieden wij?

KOAT beweegt zich in een enorm dynamische markt. Met een groeiende wereldbevolking en een groeiende focus op gezonde voeding ligt de wereld aan onze voeten! Binnen KOAT heerst een informele en inspirerende werksfeer, gericht op maximale inzet en verdere ontwikkeling.

Projecten zijn uiteenlopend, grensverleggend en stimuleren jou om het beste uit jezelf en je collega’s te halen. De ontwikkelingen binnen KOAT richten zich op het standaardiseren van machinedelen, -elektra en -software. Je krijgt een hoge mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en waardering voor jouw initiatief bij het bouwen van machines tot in perfectie. Wij bieden een uitstekend salaris en een interessant arbeidsvoorwaardenpakket.

Soort dienstverband: Voltijd