Tomaten

Buffersystemen

Modulaire buffersystemen maken efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte, arbeidsregistratiedata blijft bewaard en traceerbaar. Door de geautomatiseerde in- en uitvoer van fusten in het buffersysteem, werkt deze volgens het FIFO principe.

Weegplek

Ergonomische werkplekken waar hoge prestaties gehaald kunnen worden.

Voorstapelen

Wanneer de gevraagde capaciteit hoog is kunnen we gebruik maken van een voorstapelaar.

Losse tomaten

Met behulp van een robotarm worden de kratten met losse tomaten van de oogstwagens gehaald. Lege kratten worden teruggeplaatst. Interessant voor bedrijven met beperkte ruimte in de verwerkingshal.

Kantelen

De kistenkantelaar is zo ontworpen dat de tomaten als het ware worden vastgehouden tijdens de kantelbeweging. Daardoor is dit de meest vruchtvriendelijke manier op de markt om de tomaten uit het oogstfust te lossen. Recent is het ontwerp van deze module geüpdate, waardoor de serviceability enorm is verbeterd, maar bovenal hebben we de capaciteit kunnen verhogen waarmee we ook de snellere sorteermachines met gemak kunnen voeden.

Kleinpaklijn

Voeg waarde toe door zelf kleinverpakkingen te maken. Voorzien van automatische aanvoer van product, en automatische afvoer van leeg fust en kleinverpakt product. Ergonomische en doordachte werkplekken, mogelijkheden voor arbeidsregistratie en traceability van data.

Vullen van kleinverpakkingen

Met behulp van verschillende portioneermachines zoals bijvoorbeeld multiheadwegers wordt het vullen van schaaltjes en emmertjes geautomatiseerd.

Sluiten van kleinverpakkingen

Kleinverpakkingen worden gesloten door een flowpack- of topsealmachine. KOAT integreert deze machines volledig in de verwerkingslijn.

Conventioneel palletiseren

Pallets worden laag voor laag opgebouwd. Automatische aanvoer van lege pallets en afvoer van volle pallets is mogelijk, alsmede omsnoeren, omwikkelen en/of etiketteren. Voordeel van een conventionele palletiser is de hoge snelheid, zeker in combinatie met voorgestapelde fusten.

Wilt u ook groeien?

Tel: +31 (0)493 - 496 130

Aardbeien

Paprika's

Komkommers