Over KOAT BV

KOAT BV is een volwaardige mechatronische machine- en systeemleverancier voor allerlei bedrijfstakken en marktleider op het gebied van systemen voor intern transport en productverwerking in de internationale glastuinbouw.

Wilt u ook groeien?

Tel: +31 (0)493 - 496 130

Machine- en systeemleverancier voor tuinbouw en industrie. Naast in eigen beheer ontwikkelde systemen voor intern transport en productverwerking in de glastuinbouw levert KOAT allerlei machines en systemen aan diverse industrieën wereldwijd. Dit loopt uiteen van eenvoudige machines en constructiewerk tot complexe, gespecialiseerde systemen en speciale machinebouw, op basis van de specifieke wensen van klanten, ondersteund vanuit de eigen R&D-afdeling van KOAT.

Projecten: professionaliteit van advies tot realisatie

Bij elk project stellen wij ons in eerste instantie op als adviseur en proberen we samen met onze opdrachtgever de feitelijke behoefte zo nauwkeurig mogelijk te specificeren. Op basis daarvan maken wij een duidelijk voorstel voor een optimale oplossing en geven wij aan hoe wij dit met onze machines en systemen kunnen realiseren. De voorbereiding en realisatie van het uiteindelijke project is in veilige handen bij onze vakmensen, ondersteund door geavanceerde PLC-programmatuur, 3D-CAD-ontwerpsystemen, software voor het ontwerp van elektroschema's en een modern machinepark.

Machines en systemen met toegevoegde waarde

KOAT ontwerpt en bouwt machines en systemen die, waar van toepassing, toegevoegde waarde bieden door hun: hoge betrouwbaarheid, geschiktheid voor het volgen en verwerken van hoge productiesnelheden en -aantallen, grote verwerkingsnauwkeurigheid, hoge graad van automatisering, eenvoudige, mensvriendelijke bediening. Om deze voordelen in stand te houden, kan KOAT ook 
wereldwijde serviceondersteuning leveren.